doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Babynieuws: dΓ©ze GTST-actrice is opnieuw in verwachting

Zien: GTST-actrice Melissa Drost deelt foto van haar nieuwe liefde

Op Instagram deelt Melissa een intieme foto met haar lover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Melissa Drost

GTST-actrice Melissa Drost besloot vorig jaar april een punt te zetten achter haar relatie met Alkan Çöklü. Sindsdien is de actrice dolgelukkig met haar nieuwe lover en deelt dit met een romantische foto op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Geheimzinnig

Melissa is geen open boek als het gaat om de liefde. De actrice hield voor een lange tijd geheim met wie zij op dat moment gelukkig was. Inmiddels deelt ze een foto op Instagram, waarin we het koppel samen zien.

"With Mr. 'Koeksister'. #liefde", deelt ze bij de post. Uit de tag in de foto blijkt dat haar nieuwe vriend Billy Pols heet. Uit zijn bio op Instagram maken we op dat Billy in Amsterdam woont en werkt als film director.

Alkan Çöklü

Voordat Melissa een relatie kreeg met haar nieuwe liefde, was ze samen met Alkan. De acteurs leerden elkaar kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. De twee waren een jaar samen, maar besloten eind april een punt achter hun relatie te zetten.

“Na een prachtig jaar hebben wij besloten verder te gaan als vrienden. We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een mooie tijd samen”, deelde Melissa destijds op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');