Dignum en Mitchell blikken samen terug op Prince Charming-conflicten

Kunnen de twee weer samen door één deur?

Tijdens hun deelname aan Prince Charming was één ding duidelijk: Mitchell en Dignum waren geen bff's. De twee hadden geregeld een meningsverschil en konden elkaar af en toe niet luchten of zien. Maar hoe zit het nu tussen de twee?

Bijgepraat

In zijn eigen videoserie op Instagram praat Dignum iedere week met een ander Prince Charming-deelnemer. Ditmaal met Mitchell, aangezien de twee wel wat uit te praten hebben. Aan het begin van de video vertelt Dignum dan ook dat hij een kogelvrij vest heeft aangetrokken. “Aangezien Mitchell onderweg is”, grapt hij.

Vervolgens valt hij dan ook meteen met de deur in huis. “Ik heb best wel wat conflicten met jou gehad, zowel on camera als off camera”, zegt hij tegen Mitchell.Maar we hebben het ook erg leuk gehad samen”, gaat Dignum verder.

Leugenaar

“Jij noemde mij een leugenaar. Kun je de mensen thuis uitleggen waarom je vindt dat ik niet helemaal eerlijk ben geweest?”, begint Dignum. “Ik had in de loop van het programma door dat mensen er zaten voor andere doeleinden”, legt Mitchell uit. “Ik dacht dit moet ik gewoon on camera delen, wil ik mijn positie sterk houden. Dus ik heb je er daarom mee geconfronteerd.”

“Jij zat daar ook voor andere doeleinden toch?”, zegt Dignum terug. “Ja, tuurlijk. Het is altijd leuk om aan zo'n programma mee te doen.” Aha, hieruit blijkt al gauw dat de twee niet alleen op zoek waren naar liefde. “Wat extra volgers krijgen is altijd leuk, toch?”, grapt het tweetal.

Lieve reacties

Het moge duidelijk zijn dat de twee alle conflicten achter zich hebben gelaten. En dat vinden veel kijkers erg leuk om te zijn. In de reacties op de video van Dignum blijkt dat veel volgers de hereniging van dit tweetal enorm waarderen.

“Zo leuk dat jullie daar gewoon samen zitten en ook samen kunnen lachen. Dat toont volwassenheid en daar heb ik respect voor”, “Tof dat Mitchell komt en is uitgenodigd” en “Goed dat Dignum hem wél uitnodigt en stoer van Mitchell dat hij er gewoon zit”, klinkt het in de reacties.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws