Hmmm: zijn Temptations Joshua en Megan dan toch geen stelletje?

Megan heeft de foto van haar en Joshua inmiddels verwijderd van Instagram…

Temptations Joshua en Megan wisten hun followers onlangs te verrassen met het feit dat ze samen oud en nieuw hadden gevierd. Even leek het erop dat de twee een stelletje vormden, maar niets blijkt minder waar…

Oud en nieuw

Megan zag tijdens haar deelname aan Temptation Island 2018 verleider Joshua wel zitten. Helaas bleek Joshua nog niet klaar te zijn voor een echte relatie, en dus werden de twee niet meer samen gespot na het programma. Het leek er echter op dat de Joshua en Megan toch nog een oogje op elkaar hadden.

Zo bleek onlangs dat het contact tussen de twee niet verwaterd was. Joshua en Megan vierden namelijk samen oud en nieuw en deelden hiervan een foto op Instagram. Er deden dan ook snel geruchten de ronde dat de twee een stel zijn.

Geen label

Het lijkt erop dat de twee geen setje zijn. De speurneuzen van TeamTempa plaatsen namelijk déze foto op Instagram waarop te zien is dat Megan met een andere jongen zoent. Bovendien heeft Megan de foto van haar en Joshua van Instagram verwijderd.

Eerder gaf Joshua al aan dat hij en Megan geen stel zijn. “Ik wil er liever geen label op plakken”, reageerde hij in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. “Megan en ik zijn allebei jong en voor nu is het gewoon leuk.” Het lijkt erop dat Megan het nu leuk heeft met iemand anders. To be continued…

Beeld: RTL

Laatste nieuws