Wauw: zó ziet Penelope Featherington uit Bridgerton er in het echt uit

Actrice Nicola Coughlan heeft in het echt een heel ander kapsel.

Keek jij Bridgerton ook in één dag uit? Niet zo gek, aangezien de Netflixserie een kruising is tussen Gossip Girl en Downton Abbey, én omdat er tig talentvolle acteurs in de serie te zien zijn. Zo speelt de getalenteerde Nicola Coughlan de rol van Penelope Featherington.

Nicola als Penelope 

Bridgerton is een enorme hit op Netflix. Er doen dan ook tig geruchten de ronde dat de serie een tweede seizoen krijgt. Nicola is een van de actrices die ervoor zorgde dat Bridgerton een succes is geworden. Voor de serie kruipt ze in de huid van Penelope, en die rol zet ze overtuigend neer!

Nicola heeft al een paar indrukwekkende serierollen op haar naam staan. Zo was ze onder andere te zien als Hannah Dalton in de serie Harlots en speelt ze de glansrol van Clare Devlin in de populaire serie Derry Girls.

Fun fact

Penelope is in de serie zeventien jaar oud, maar in het echt is Nicola een stuk ouder. Zo blies ze op 9 januari 34 kaarsjes uit, dit maakt haar dus in het echt zeventien jaar ouder dan het karakter dat ze speelt! Ook in Derry Girls speelt Nicola de rol van een zeventienjarige scholier. Iets met goede genen?

Hoewel Nicola in Bridgerton als een gorgeous red head door het leven gaat, heeft ze in het echt prachtige, blonde lokken. Bekijk hieronder een paar foto’s van hoe de actrice er in het echt uitziet.

Bron: IMDB, The Tab | Beeld: Bridgerton, Instagram

Laatste nieuws