Jim Bakkum doet opmerkelijke onthulling over zoen-skills van Yolanthe Cabau

Xess Xava laat Yolanthe smelten met lieve woorden

Het kleine jongetje weet zijn moeder te raken met deze woorden.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Yolanthe

Kleine Xess Xava en Yolanthe Cabau zijn ontzettend close. Op Instagram deelt Yolanthe regelmatig de liefste beelden van haar zoontje, maar dit lieve berichtje spande toch wel echt de kroon.

Schattige woorden

Op Instagram Stories deelt Yolanthe een video waarin we haar zoontje zien. "Mama", begint Xess Xava. "Ja, baby", antwoordt Yolanthe. Waarna haar zoontje zegt: "Als jij groot bent ga ik voor jou zorgen."

Al gauw wordt het duidelijk dat Yolanthe erg geraakt wordt door deze lieve woorden. En dat begrijpen wij maar al te goed.

Opvolger

De kleine Xess Xava is niet alleen ontzettend schattig, maar werkt langzaamaan al aan zijn carrière. Zo werd eerder bekend dat hij net als Yolanthe een rol heeft in de film Just Say Yes. Yolanthe nam zoontje Xess onlangs mee naar de set en ook Jim Bakkums dochter Posy was die dag van de partij.

"Jim en ik hadden het er al over gehad, dat het leuk zou zijn als onze kindjes met elkaar konden spelen. Ze vinden het allemaal heel spannend wat wij doen en toen dachten we: 'Ja, dit is wel een geschikte dag om ze mee te nemen'."

"Toen stond er in het script: kinderen gaan waterballonnen op Lotte gooien. Dus toen zei ik tegen Xess: 'Je mag waterballonnen op mama gooien.' Dat vond hij helemaal fantastisch. Het dochtertje van Jim vond het ook fantastisch, dus nu zie je ze in die scène op de achtergrond voorbijkomen."