doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Luisteren maar: Harry en Meghan delen eerste teaser van eigen podcastserie 

Zó ziet de prachtige kerstkaart van Harry en Meghan eruit

Op het kaartje zien we de ex-royals mét Archie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
kerstkaart Harry Meghan

Ondanks dat het steeds minder populair wordt, blijven een hoop mensen alsnog fanatiek kerstkaarten versturen. Zo ook Meghan en Harry. Enne, we moeten toegeven. Deze prachtige kerstkaart is absoluut het versturen waard.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

De hele familie

Het was dierenwelzijnsorganisatie The Mayhem die een kerstkaart van de ex-royals in hun brievenbus vond. In een bericht op Twitter deelde de organisatie een foto van de prachtige kaart. Op de kaart is een schildering te zien van de hele familie.

We zien Harry en Meghan in de deuropening van een tuinhuisje. Op de schoot van Harry zit Archie met zijn handen in de lucht. Ook pronken de twee honden van de ex-royals op de schildering.

Kerstwensen

"We zijn verheugd om deze prachtige kerstwensen te ontvangen van The Duchess of Sussex", luidt het bericht op Twitter. De dierenwelzijnsorganisatie laat vervolgens weten dat ze Meghan enorm bedanken voor haar persoonlijke donaties en het helpen van de honden en katten in hun opvang.

Meghan is beschermvrouwe van de Britse organisatie en deed het afgelopen jaar een persoonlijke donatie om een groot aantal honden en katten te helpen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');