Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo kun je iemands Instagram Stories bekijken zónder dat diegene het ziet

Anoniem de stories van je crush bekijken was nog nooit zo makkelijk.

Instagram Stories

Let's be honest, soms is de verleiding groot om te kijken wat er allemaal te vinden is over iemand op social media. Of het nu gaat om je crush, je nieuwe baas of je ex – je speurwerk doe je natuurlijk het liefst anoniem. En in het geval van LinkedIn of Instagram Stories kan dat nogal lastig zijn. Gelukkig hebben we voor die laatste categorie nu een oplossing.

Instagram Stories bekijken

Wil je kijken wat iemand deelt op Instagram Stories zónder dat diegene dat terug kan vinden? Dat is blijkbaar helemaal niet zo'n obstakel als we altijd dachten. Op de website storiesdown.com kun je – zonder in te loggen – iemands gebruikersnaam invullen en alle stories van de afgelopen 24 uur bekijken. De persoon in kwestie krijgt hier zelf geen melding van. Easy!

Foto's downloaden

De site biedt nóg een extraatje. Waar het op Instagram zelf niet mogelijk is om foto's van je feed te downloaden, kan dat op de website wel. Handig!

Een belangrijke kanttekening: het profiel waarvan je de Stories wilt bekijken of posts van wilt downloaden, moet wel openbaar zijn. Gelukkig maar, want anonieme social media stalking op afgeschermde profielen zou behoorlijk creepy zijn.

Misschien ook voor jou:
Zo kun je achterhalen hoelang je naar Netflix keek in 2020
Lifestyle
  • Netflix - Emily in Paris