Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise reageert op kritiek over omgang hondje: 'Mijn hond laat alles toe' 

"Ik ga met mijn hond om zoals ik dat wil."

Famke Louise

Nadat Famke Louise een gezellige dag met haar puppy filmde en op Instagram deelde, werd ze overladen met kritiek. Veel volgers vinden dat de zangeres niet goed met haar hondje omgaat, maar Famke herself bijt van zich af.

Trimsalon

In het Instagramverhaal van de influencer was te zien hoe ze met haar puppy een bezoekje bracht aan de trimsalon. Wat echter bij veel volgers in het verkeerde keelgat schoot, was dat Famke haar hond ook verkleedde in een kerstmanpak en een dansje met hem deed. Op social media werd de zangeres dan ook overladen met kritische berichten.

"Mijn hond laat alles toe"

Volgens Famke zelf is er helemaal niets aan de hand. “Ik ga gewoon met mijn hond om op een manier hoe ik dat wil”, vertelt ze in haar Instagramverhaal. “Jullie weten niet hoe mijn hond is. Mijn hond laat alles toe. Hij vindt het leuk om aandacht te krijgen, leuk als ik zo met hem omga. Dat weet ik, want ik slaap met hem, ik zorg voor hem en ik ben elke dag met hem. Dus ik kan dat weten.”

Famke vat het nog even samen: “Even voor de duidelijkheid: het is mijn hond, ik snap dat jullie zo denken, maar ik weet wat ik wel en niet kan doen.” Ook de pup zelf laat Famke nog even ‘aan het woord’ voor de camera. Zo is te zien dat het hondje enthousiast de hand van zijn baasje likt. Dat de zangeres zich verder weinig aantrekt van de kritiek, bewijst ze door meteen weer een filmpje van haar hond te plaatsen, ditmaal terwijl het diertje een Gucci-trui draagt.

Misschien ook voor jou:
Famke Louise doet boekje open over mishandeling door ex-vriend
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress