doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Moeder Famke Louise reageert op #ikdoenietmeermee

Famke Louise doet boekje open over mishandeling door ex-vriend

"Het gebeurde bijna dagelijks dat hij mij sloeg."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Famke Louise

Famke Louise lanceerde onlangs haar nieuwe Videoland-documentaire. In deze documentaire doet de zangeres een boekje open over een donkere periode in haar leven, namelijk de mishandeling door haar ex-vriend.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ex-vriend

In de documentaire Famke Next vertelt Famke over haar moeilijke jeugd. Haar toenmalige vriend mishandelde Famke en over deze situatie deelt de zangeres een hoop details. "Het gebeurde bijna dagelijks dat hij mij sloeg", begint Famke. "Zo erg dat hij me op de grond sloeg en dat hij vervolgens in mijn buik ging trappen."

Famke laat weten dat er door het slaan en trappen zelfs verwondingen ontstonden. "Er lag soms gewoon bloed op de grond omdat er een tand door mijn lip was gegaan."

Aangifte doen

Famke laat in haar documentaire weten dat ze enorm bang is voor haar ex-vriend. Naar eigen zeggen is deze jongen in het bezit van materiaal dat hij gebruikte om de zangeres in zijn macht te houden. "Hij heeft mij gedwongen tot seks en dat heeft hij vastgelegd. Dat hij heeft hij in beheer genomen voor als ik bij hem wegging, dan zou hij het online zetten."

Famke heeft inmiddels laten weten dat ze waarschijnlijk aangifte gaat doen tegen deze jongen. Ondanks deze openhartige verhalen wil de zangeres zijn naam niet benoemen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');