30 Seconds spelen tijdens kerst? Zó speel je stiekem vals

Jeugdsentiment: alle films van Het Huis Anubis staan vanaf déze datum op Videoland

Zo kom jij die lockdown wel door.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Het Huis Anubis

Je hoeft maar één zin uit de titelsong van je – vroeger – favo serie Het Huis Anubis te horen en je bent de rest van de dag de sigaar. "Eén mysterie, duizend vragen, dit is het huis Anubis", is één van de warme herinneringen aan dit nostalgische programma. Goed nieuws: je kunt de films binnenkort allemaal opnieuw bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Het Huis Anubis

Ken jij Nienke, Fabian, Amber en Patricia ook nog zo goed? Het Huis Anubis werd uitgezonden van 2006 tot 2009, via Nickelodeon. De serie ging over acht jongeren die wonen in een internaat, onder leiding van conciërge Victor. Wanneer Nienke een nacht moet doorbrengen op zolder, komt ze erachter dat het huis een geschiedenis kent. Samen met de rest van de bewoners probeert ze het geheim te ontrafelen.

Het begon met een serie – die uiteindelijk twee delen kreeg. Daarnaast verschenen er ook nog een drietal films over Het Huis Anubis. En voor de grote fans was er ook nog een computerspel gebaseerd op de televisieserie. Enne, daar waren we vroeger flink wat uren zoet mee.

Videoland

Al eerder lanceerde Videoland de twee seizoenen van de serie, maar nu maakt de streamingdienst ook plaats voor alle films. In een bericht op Instagram deelt Videoland al een kleine teaser, namelijk een hilarische scène uit een van de films.

"Ieeeeeh aaaaa! Vanaf 3 januari ook alle Anubis-films!", deelt Videoland via Instagram. Dus, trek je meest childish pyjama uit de kast en zet je tv aan voor een nostalgisch avondje Het Huis Anubis-films kijken. Zo kom jij die lockdown wel door!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');