Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Floor openhartig over mentale gezondheid 

De lockdown heeft er bij Floor flink ingehakt.

Love Islands Floor openhartig over mentale gezondheid 

Een grote groep mensen zit sinds de lockdown niet meer zo lekker in hun vel, sommigen zitten zelfs in de knel met hun mentale gezondheid. Love Islands Floor Masselink is er een van en op Instagram spreekt de blondine er voor het eerst openhartig over.

Anxious

Floor deelde gisteren een post waarin ze openhartig praat over haar mentale gesteldheid. “Op sommige dagen voel ik me goed en op andere dagen voel ik me anxious.”

Het is de eerste keer dat de Love Island-deelneemster haar anxiety bespreekt. “Ik post nooit zoiets als dit, omdat ik me ervoor schaam.”

Het bespreekbaar maken

Afgelopen week sprak Floor erover met anderen en ze merkte dat ze zich daardoor toch beter voelde. Om die reden besloot ze haar mentale gezondheid op social media te bespreken. “Ik wil de mensen die me helpen en naar me luisteren bedanken. Ik ben daar erg dankbaar voor.”

Floor wil ook anderen die hiermee struggelen een hart onder de riem steken. “Mentale issues zijn serieus. Je verdoet niemands tijd. Wees er alsjeblieft open over en praat erover. We kunnen elkaar helpen.”

Misschien ook voor jou:
Babynieuws! Amber en Arda trotse ouders geworden van eerste kindje
Showbizz
  • RTL, Instagram