Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó leuk: Temptations Rowena na miskraam opnieuw in verwachting

Rowena deelt het fantastische nieuws via Instagram.

Rowena

Ontzettend goed nieuws voor Temptation Islands Rowena Baierl. De realityster deelt op Instagram dat zij en haar lover in verwachting zijn van een kindje.

Extra speciaal

"Mommy and daddy to be. We are halfway baby", deelt Rowena op Instagram. Op de foto zien we Rowena en haar vriend tijdens een echo in het ziekenhuis. Het tweetal houdt de baby bump van Rowena vast.

Rowena deelde inmiddels acht maanden geleden op Instagram dat zij in verwachting was van haar eerste kindje, maar helaas maakte ze twee maanden later bekend dat er sprake was van een miskraam. De comments onder de post van Rowena laten dan ook zien dat menig influencer het koppel dit goede nieuws enorm gunt. Zo reageert Pauline Wingelaar: "Prachtig nieuws" en schrijft Amije van der Laan: "Ik stuur liefde vanaf deze kant."

Miskraam

Afgelopen juni deelde Rowena hartverscheurend nieuws via Instagram. "Lieve jij, een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby is gestopt met groeien en hebben wij met pijn in ons hart al afscheid moeten nemen van ons lieve zoontje. Wij proberen dit in alle rust een plekje te geven in ons leven..."

Rowena deelde enige tijd later nog een emotioneel bericht. Ze liet haar volgers weten dat een miskraam heftiger is, dan je zou denken. "Onderschat het niet, hoever je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk."

Misschien ook voor jou:
Verdrietig nieuws voor Temptations Rowena
Showbizz
  • RTL, Instagram