Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Rowena over miskraam: 'Onderschat het niet' 

De Temptation Island-deelneemster ging door een diep dal.

Rowena

Temptation Island-deelneemster Rowena Baierl deelde een paar maanden geleden verdrietige nieuws. Rowena kreeg een miskraam. Inmiddels is het drie maanden geleden en deelt de realityster op Instagram een emotioneel bericht.

"Een jochie"

Rowena legt in haar bericht op Instagram uit dat haar weeën opgewekt moesten worden, aangezien het kleine jongetje de baarmoeder niet vanzelf losliet.

"17.16 uur werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie."

Ze vertelt in haar bericht hoe zij en haar vriend afscheid namen van het pasgeboren kindje.

"Na de bevalling wordt je kindje in een bakje met ijswater gestopt zodat hij of zij mooi van kleur wordt en je er nog in alle rust afscheid van kan nemen. Dit heeft veel goeds gedaan voor ons verwerkingsproces."

"Onderschat het niet, hoe ver je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk."

Afscheid nemen

Dit bericht bekijken op Instagram

01-06-‘20. Gisteren precies 3 maanden geleden dat wij in het zh waren voor de “bevalling”. Op de verloskundige afdeling waar alle babytjes worden geboren. Onze baby was nog niet vanzelf losgelaten in mijn baarmoeder dus moesten de weeën opgewekt worden d.m.v vaginale medicatie. Half 10 in de ochtend de 1ste ronde, 17:16 werd ons zoontje geboren. Alles zat er al aan. Vingertjes, teentjes, oortjes, oogjes, mondje en overduidelijk een jochie. ☺️💙 Omdat alles nog zo fragil is kwam de placenta niet mee dus moest ik nog om 19:30 naar de OK om de rest te laten verwijderen (curettage). Dit wilde we eigenlijk voorkomen i.v.m littekenweefsel wat kan ontstaan. Wat moet, dat moet. Ondertussen kreeg ik ook nog koorts van de naweeën en het bloedverlies. Gelukkig heb ik een oersterke man naast mij die ten alle tijden naast mijn zij stond en nog steeds staat. Het verdriet voor mannen is net zo groot. We waren om 23:30 thuis... Na de bevalling wordt je kindje in een bakje met ijswater gestopt zodat hij of zij mooi van kleur wordt en je er nog in alle rust afscheid van kan nemen. Dit heeft veel goeds gedaan voor ons verwerkingsproces. Ik deel dit omdat het alle rationele te buiten gaat en wij de impact van een missed abortion pas ontdekte op het moment dat het zover was. Ik kan je vertellen dat het een golf van emoties is. Pijn, verdriet en toch zo liefdevol omdat het je kindje is en blijft... Vanaf moment 1 dat je weet dat je zwanger bent staat je leven op z’n kop. Alles draait om de baby. Wij waren al 4 maanden op weg. Onderschat het niet, hoe ver je ook bent in de zwangerschap, de verbinding met je kind is gelijk aanwezig. Letterlijk en figuurlijk. Het is en blijft iets magisch hoe wij mensen ons kunnen voortplanten. Daarom kies ik elke dag ook weer voor liefde. De magie kunnen zien in de kleinste dingen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Remember that!💙✨🔮 #love #magic #choices #consciousness #missedabortion #taboedoorbreken #baby

Een bericht gedeeld door ROWENABAIERL.NL (@rowena_baierl) op

Misschien ook voor jou:
Zien: dit is de nieuwe vriend van Temptations Rowena