Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Feline geeft duidelijkheid over relatiestatus tijdens Love Island

Er deed een wild geruchte de ronde. 

Love Island Feline

Afgelopen vrijdag vond de Love Island-reünie plaats op het Instagramaccount van Videoland en het heeft de tongen weer flink losgemaakt. Zo deed Giuliano een uitspraak over Feline's liefdesleven.

'Een vriend tijdens Love Island'

In haar nieuwste vlog wil Love Islands Feline graag wat opheldering geven over een wild gerucht. “De afgelopen week is weer van alles op internet geknald”, begint ze haar vlog. Daarmee doelt de Amsterdamse op de roddel dat zij thuis al een lief had toen ze meedeed aan Love Island.

Tijdens de Love Island-livestream van vorige afgelopen vrijdag bevestigde ook Giuliano het nieuws dat Feline een relatie had tijdens haar deelname. Feline was niet blij met die uitspraak: “De roddel is niet waar”, stelt ze. Ook geeft ze een verklaring over hoe de roddel waarschijnlijk tot stand is gekomen.

Weer contact

“Ik heb voor Love Island met iemand gedatet. Superleuk, gezellig, maar niet serieus”, begint ze. Meer dan casual daten was het op dat moment niet. Ze benadrukt dat de twee geen relatie hadden, maar slechts aan het daten waren. “Toen ben ik naar Love Island gegaan, omdat ik op zoek was naar de ware liefde. Ik heb mijn best gedaan, maar ik heb het niet gevonden daar.”

Al snel na haar terugkomst, deed het gerucht de ronde dat Feline wél een vriend had terwijl ze meedeed aan het programma. En juist daardoor kwam ze weer in contact met de jongen met wie ze voor haar deelname datete.

“Door alle roddels kwamen wij eigenlijk gewoon weer in contact met elkaar en hebben wij gelachen om alle artikelen die verschenen over dat wij samen waren. Welke man zou zijn vrouw naar Love Island sturen om iemand anders te vinden? Het lijkt mij dat je dat niet doet als je een relatie zou hebben.”

Relatie

Hoe het dan nu gaat met Feline op liefdesgebied? Goed! “Ik ben weer samengekomen met die jongen en we zijn weer verder gaan daten waar we zijn gebleven.” Ook onthult Feline haar relatiestatus: “We zijn samen.”

Tijdens het programma vond ze de ware liefde dan wel niet, maar het bracht haar wel tot waar ze nu is. “Eigenlijk heb ik door Love Island toch nog wel de ware liefde gevonden, omdat ik nu weet wat ik wil. En dat is Alvin.”

Showbizz
  • RTL
  • YouTube