Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Leslie Keijzer over Echte Gooische Moeders, BFF Pauline en trouwplannen

De echte Gooische moeder kijkt uit naar het nieuwe jaar.

Leslie Keijzer

Leslie Keijzer was samen met haar vriendinnen uit het Gooi te zien in de serie Echte Gooische Moeders. Aan Grazia vertelt de echte Gooische moeder of ze haar vriendinnen nog regelmatig ziet, hoe ze terugblikt op het eerste seizoen en hoe het ervoor staat met haar trouwplannen.

Seizoen één

Het is alweer twaalf jaar geleden dat Echte Gooische Meisjes op de buis verscheen. Pauline, Florine, Bo, Leslie en Kimberly zijn inmiddels allemaal moeder en delen hun belevenissen op hun Instagramaccount Echte Gooische Moeders. Enne, dat rook naar meer, want op 4 november werd de eerste aflevering van de gelijknamige serie uitgezonden. “Toen Videoland ons voor Echte Gooische Moeders benaderde, vonden we dat alle vijf eigenlijk wel heel leuk”, vertelt Leslie als we met haar bellen.

Door de opnames van de serie kreeg Leslie daarnaast de mogelijkheid om haar vriendinnen vaker te zien. “Wij zijn vijf vriendinnen, maar we zien elkaar niet elke dag. Nu kwamen we weer vaker samen; dat was dan heel gezellig. Toen we naar Maastricht gingen dacht ik echt: dit is zo leuk. In het dagelijks leven ga je toch niet snel met vijf vriendinnen weg. Er kan er altijd eentje niet. Nu werd het gewoon geregeld.”

Toch kijkt ze niet alleen maar met plezier terug naar de afleveringen. Zo zat Leslie na de geboorte van Moises niet goed in haar vel en had ze last van sombere buien; iets wat ook terug te zien was in Echte Gooische Moeders. “Ik heb de serie één keer van tevoren gekeken en dat vond ik wel pittig, omdat ik vaak verdrietig was. Ik vind het dan wel fijn dat je in de laatste twee afleveringen ziet dat het beter gaat. Het is natuurlijk niet leuk om jezelf verdrietig op tv te zien; dat is heel vreemd. Nu voel ik me beter en als je dan die afleveringen ziet, kijk je een beetje terug in de tijd.”

Desalniettemin ziet Leslie een tweede seizoen wel zitten. “Ik denk dat we er alle vijf wel voor openstaan. We vinden het allemaal alleen wel belangrijk dat er leuke verhaallijnen zijn; dat er wel iets te vertellen valt. Ik ben nu zwanger, dus dat is leuk. En ik hoop ook zo dat Pauline eindelijk zwanger raakt, dat zou helemaal leuk zijn.”

Getuige Pauline

Momenteel zit Leslie midden in een verhuizing en door het coronavirus ziet ze haar vriendinnen iets minder vaak. “Ik zie Pauline nog wel heel vaak, maar wij zijn natuurlijk ook BFF’s. Pauline zie ik elke week, maar met de rest heb ik ook gewoon goed contact.”

Leslie verloofde zich eind augustus met haar grote liefde Govinda Den Hartog. Als de twee elkaar dan het jawoord gaan geven, heeft ze natuurlijk een getuige nodig. Niemand minder dan Pauline mag die belangrijke taak op zich nemen. Of Leslie daar lang over na moest denken? Zeker niet. “Dat wist ik meteen. Ik was zes jaar geleden ook getuige bij haar huwelijk; dat vond ik een enorme eer. Het is niet zo dat je dat terug moet doen voor elkaar, maar ik vond het heel leuk om haar hiervoor te vragen.”

Daarnaast is er nog een reden waarom juist Pauline haar getuige wordt. “Toen ik het heel erg moeilijk had, was ze er echt voor me. Als je je slecht voelt zijn er genoeg mensen die weinig of niets van zich laten horen, omdat ze het niet begrijpen. Pauline was er altijd voor me; ik ben heel blij met haar.”

Plannen 2021

Nu Leslie zwanger is van haar tweede kindje, staat een huwelijk in 2021 niet op de planning. “Daar wachten we nog even mee. Ik vind het leuk om te trouwen als ik niet zwanger ben. Bo is daarnaast nu al vijf jaar verloofd, dus misschien wordt Bo wel de eerste die gaat trouwen. Dan komt mijn bruiloft daarna wel.”

In het nieuwe jaar komt er dan geen huwelijk, maar er zijn genoeg andere dingen waar Leslie naar uitkijkt. “We gaan lekker verhuizen naar een mooi huis in Amstelveen. Daar hebben we een tuin, een parkeerplek voor de deur én een extra kamer; dat komt goed uit met een tweede kindje. Daarnaast ben ik heel blij dat ik aan mezelf aan het werken ben. Ik wil me in het nieuwe jaar wat meer focussen op mezelf en het rustiger aan doen.”

Misschien ook voor jou:
Echte Gooische Moeder Leslie verrast Pauline met bijzondere vraag
Showbizz
  • RTL, Instagram