Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze Netflix-series en films werden het meest bekeken in 2020

Heb jij ze allemaal al gezien?

Netflix

Streamingdienst Netflix onthult eigenlijk nooit hoe vaak een bepaalde serie of film wordt bekeken. Maar in 2020 loopt alles net iets anders, dus maken ze een uitzondering. Dit zijn de top 3 gestreamde films en series op Netflix in Nederland van 2020.

3. Enola Holmes

Het zusje van Sherlock Holmes is geëindigd op een eervolle nummer drie. Dit jaar kreeg Enola Holmes eindelijk de kans om in de voetsporen van haar broer te treden. Millie Bobby Brown, die we natuurlijk allemaal kennen als Eleven in Stranger Things, wist haar overtuigend neer te zetten. Dat viel duidelijk in de smaak bij het Nederlandse publiek.

Enola Holmes nog niet gezien? Bekijk hieronder de trailer van de film.

2. White Lines

Nederland stemde ook massaal af op de nieuwe Netflix-serie White Lines. Het verhaal volgt Zoe Walker, die haar rustige leven achterlaat en teruggaat naar Ibiza om de moord op haar broer – die twintig jaar geleden plaatsvond – op te lossen. Zoe heeft de zaak namelijk nooit vertrouwd. Zowel de vrienden van haar broer als de politie op het eiland lijken niet te vertrouwen.

Door het succes leek een tweede seizoen niet lang meer te duren, maar helaas is er slecht nieuws voor alle Nederlandse fans van de serie. Volgens acteur Daniel Mays, die de rol van Marcus op zich nam, is het over en uit voor deze show.

1. Undercover

Het zal je wellicht niet verbazen, maar het tweede seizoen van Undercover was een regelrechte hit onder de Nederlandse Netflix-kijkers. Een grote verrassing is dit niet, want de serie – met onze eigen Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes – stond in 2020 het langst in de top 10 van meest bekeken titels.

Enne, goed nieuws: er komt een derde seizoen van de spannende serie. De opnames zijn al begonnen. Yes!

Misschien ook voor jou:
Oh no: deze series verdwijnen binnenkort van Netflix
Lifestyle
  • Superguide
  • Netflix