Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Gianni en Melissa onthullen bijzondere naam eerste kindje

Het pasgeboren jongetje heeft een speciale naam gekregen.

Melissa Gianni

Temptation Island-deelnemers Melissa en Gianni zijn de trotse ouders geworden van hun eerste zoon. Al eerder liet het tweetal weten dat de kleine een naam zou krijgen die nog niet bestond. Enne, inmiddels hebben Melissa en Gianni de bijzondere naam bekend gemaakt.

Baby Donder

Op Instagram deelt Melissa een video van het pasgeboren jongetje. "Donder van der Bruggen", schrijft Melissa bij de video. Ook deelt ze gelijk het Instagram-account van de pasgeboren baby.

Op dit account zien we al een aantal foto's van de pasgeboren Donder. Onder de noemer 'Baby D' of 'babydonder' worden er een aantal foto's gedeeld van de kleine in de meest schattige pakjes. We moeten toegeven: de foto's zijn ontzettend cute.

Infuus

Melissa en Gianni deelden vlak na de bevalling een aantal updates via Instagram. Zo lieten ze weten dat de baby na de geboorte nog niet gelijk bij hun kon blijven, maar in een couveuse werd gelegd. Op Instagram legt Melissa – op het Insta-account van de kleine – uit hoe dit precies is gegaan.

"Baby Donder draagt een infuusje vanwege de streptokokken B bacterie. Er is een kans dat hij tijdens de bevalling besmet is geraakt met deze bacterie en voor een baby kan dat heel gevaarlijk zijn. Zijn mama is bevallen terwijl ze aan een antibiotica-infuus zat, zodat die kans klein zou zijn, maar de kans was toch aanwezig. Het bloed van Donder is meerdere keren getest en de infectiewaardes zijn erg laag (...) ondertussen is hij wel wat kabeltjes kwijt, want hij hoeft niet meer via een monitor in de gaten gehouden te worden. Donder is een sterke, knappe en voorbeeldige baby. Hij doet het hartstikke goed."

Misschien ook voor jou:
Temptations Gianni licht tipje van de sluier op over babynaam 
Showbizz
  • RTL, Instagram