Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jethro en vriendin Kelly zetten grote stap in hun relatie 

De twee laten er geen gras over groeien.

Jethro en Kelly

Eind september maakte Jethro Galung bekend de liefde te hebben gevonden bij Kelly Heruer. De liefdesgoden lijken de twee goedgezind, want Jethro en Kelly zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.

Samenwonen

Jethro en Kelly gaan samenwonen! Kelly herself maakte het heugelijke nieuws bekend en de twee zijn, as we speak, aan het verhuizen.

In haar stories op Instagram deelde de blondine een video van het nieuwe appartement van haar en Jethro. En wát voor een appartement. “Je zou maar gaan samenwonen en dat dit je huis is”, lacht Kelly in hun prachtige, nieuwe optrekje in Zandvoort.

Relatie

Sinds september zijn Jethro en Kelly Instagram official. Aan Grazia vertelde de dj destijds dat hij helemaal weg is van zijn vriendin. “Ik ben hartstikke verliefd op dat kind. Onze connectie is gewoon zo goed. Alles aan onze relatie is positief, er is geen gezeur.”

De twee mogen dan nog niet zo lang samen zijn, maar samenwonen lijkt toch een logische stap. Zo vertelde Jethro dat hun relatie vanaf het begin al supergoed zit. “Het is zo raar, maar alles klopt gewoon. De vibe is goed. Het is soms onwerkelijk hoe goed het gaat, daar kunnen we ons echt over verbazen.”

Showbizz
  • Instagram