Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winnen maar: 3x een pakket van Clay And Glow t.w.v. €129,75

Win, win, win!

Clay And Glow

Ben jij een groot liefhebber van skincare en kan dat plankje in de badkamer je niet vol genoeg? Dan hebben wij goed nieuws. We mogen namelijk 3x een pakket van Clay And Glow weggeven!

Clay And Glow

Het Insta-proof merk Clay And Glow is opgericht door de Nederlandse Julia en haar vriend Randy. Julia kampte al een lange tijd met acné en probeerde elk veelbelovend middeltje op de markt – met allergische reacties en ontstekingen als gevolg. Samen met haar vriend (halló, couple goals) ging het tweetal op zoek naar het allerbeste kleimasker out there. Het masker moest niet alleen clean en vegan zijn, maar bovendien écht werken. Het merk Clay And Glow ontstond en het allereerste product was na een lange testfase een feit: een Pink Clay Mask gemaakt van de puurste roze klei.

Maar daar bleef het niet bij. Zo lanceerde Clay And Glow onlangs een Straw-Jelly Cleansing gel en heeft het merk ook een heerlijke Clay And Glow Hydrating Moisturizer in haar assortiment. Alle producten worden in Nederland geproduceerd, zijn 100 procent vegan, dierproefvrij – Julia test namelijk alle producten zelf –, bevatten bijna alleen maar natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen, siliconen, parfum en alcohol.

The Ultimate Set

Good to know: wij mogen 3x een Clay And Glow pakket weggeven. Dit pakket bevat een Pink Clay Mask, Hydrating Moisturizer, Straw-Jelly Face Wash, Exfoliating Face Scrub en een aantal handige tools om je ochtend- of avondroutine een stuk gemakkelijker te maken. Wedden dat jij binnen no time voorzien bent van een glowy en gezonde huid?

Win, win, win!

Meedoen is héél erg simpel. Vul onderstaand winformulier in én volg Clay And Glow op Instagram via deze link. Fingers crossed!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 17 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.