Zien: zo ziet Temptation Islands Jaydi er met lichtblond haar uit

De Temptation Island-deelneemster ziet er met blond haar heel anders uit.

De eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zijn inmiddels op Videoland te zien. Hierin zagen we de knappe Jaydi samen met lover Sonny het avontuur aangaan. Maarre, wist je dat Jaydi er vroeg heel anders uitzag?

Knappe looks

Deelneemster Jaydi vertrok samen met Sonny naar het zonovergoten Italië om te kijken of de twee de ware zijn voor elkaar. Nadat het koppel uit elkaar werd gehaald, werd al gauw duidelijk dat Jaydi in de smaak viel bij meerdere mannen in de villa. Zo was ook vrijgezel Ricky onder de indruk van de stunning looks van Jaydi.

Echter, Jaydi zag er eerder heel anders uit. Op de Instagram-feed zien we namelijk dat de Temptation Island-deelneemster regelmatig van haarkleur wisselt.

Lichtblond haar

Zo is te zien dat Jaydi een tijdje geleden als blondine door het leven ging. Een haarkleur die haar zeker niet misstaat. Maar dat is niet alles. Ook deelde ze een week geleden een foto van wéér een andere coupe. Namelijk met donkerbruine lokken. En we moeten toegeven: het staat haar allemaal even prachtig.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws