Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: Temptation Islands Carré speelde eerder in deze series

Kwam de Temptation Island-deelneemster je al bekend voor?

Carre Temptation Island

Gister was het dan eindelijk zo ver: de eerste twee afleveringen van Temptation Island: Love or Leave. We mochten kennismaken met de deelnemende koppels én alle singles. Enne, één van de single dames kwam ons wel heel erg bekend voor.

Carré Alberts

De stunning Carré Albers doet mee aan Temptation Island: Love or Leave om – je verwacht het niet – de ware te vinden. Maar naast haar zoektocht naar de liefde, werkt ze ook keihard aan haar carrière. Zo heeft Carré op Instagram zo'n 37 duizend volgers en heeft ze op YouTube bijna 18 duizend abonnees.

Maar dat is niet alles. De actrice speelt ook flink wat rolletjes in verschillende video-series van NPO 3. Een aantal programma's waar je Carré van zou kunnen kennen, zijn #Fitgirls, Vakkenvullers en De Slet van VWO 6.

Gaby Blaaser

Zo deelde Carré destijds een foto op Instagram samen met Gaby Blaaser. De actrice speelde namelijk samen met Gaby in de serie #Fitgirls. De twee hebben hierin een heuse 'battle of the booties' en gaan met elkaar op de vuist – uiteraard alleen voor de serie.

Temptation Island: Love or Leave

Hoe dan ook: we kunnen de komende tijd genieten van de knappe Carré tijdens Temptation Island: Love or Leave. De actrice heeft in ieder geval de cringy voorstelronde overleeft. Zo wist ze zichzelf als een heuse geek te presenteren, en is ze van plan om 100 procent haarzelf te zijn.

“Haai, ik ben Carre. Ik ben actrice van beroep, maar ik ben van plan om op Temptation Island gewoon 100 procent mijzelf te zijn. Ik ben ook een klein beetje geek, dus als één van de jongens dat heeft, komt het helemaal goed", waren de woorden van de actrice. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Monica en Kaj onthullen of ze zelf ooit hun relatie willen testen in Temptation Island
Showbizz
  • Beautify
  • RTL