Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze heftige reden zit er achter Fabiola’s photoshop-fail

“Het leven dat je ziet op Instagram is niet altijd de werkelijkheid.”

Fabiola Volkers

Fabiola Volkers deelde gisteren een pikante foto op Instagram. Enne, met deze foto maakte de Temptation Island-deelneemster de tongen behoorlijk los. Fabiola had namelijk haar knie weggeshopt met een bewerkingapp. Gisteravond onthulde de realityster op Instagram waarom ze dit had gedaan…

Ongeluk

Fabiola deelde gisteren een foto op Instagram waarop te zien is dat ze poseert in pikante lingerie in een saunahokje. Op het kiekje was bovendien te zien dat de knie van Fabiola ontbrak, en dat zorgde voor veel rumoer. De realityster geeft nu toe dat ze haar knie heeft weggeshopt en onthult meteen de heftige reden waarom ze dit deed.

“Het leven dat je ziet op Instagram is niet altijd de werkelijkheid”, begint de blondine haar bericht. “Jullie zagen inderdaad dat ik mijn knie heb laten vervagen met Photoshop, omdat het er niet uitzag op de foto. Ik heb drie maanden geleden een auto-ongeluk gehad. Ik heb echt nog veel last van mijn knie, want die kwam superhard tegen het dashboard aan.”

Trainen

“Het been zit nog vol met vocht, bewegen gaat daardoor lastig.” Fabiola vertelt dat het vocht nog niet minder is geworden, maar dat ze onder de omstandigheden vrolijk probeert te blijven.

“Dus nu kan ik eerlijk zijn. Dit is dan ook de reden dat ik lang moest revalideren; nog steeds. En niet meer op mijn best kan trainen, zoals ik vroeger deed op hoog niveau.” Ook onthult de realityster dat ze hemofilie heeft, een bloedziekte. “De zwelling blijft daardoor langer en is moeilijker te behandelen.”

“Hopelijk hebben jullie begrip voor de waarheid.” Fabiola geeft aan dat het niet handig van haar was om haar knie te fotoshoppen. “Ik heb best een zware tijd achter de rug, maar heb genoeg rust gepakt. Hopelijk ben ik gauw weer de oude.”

Misschien ook voor jou:
Finally: is dit dan de reden achter de zwangerschaps-aankondiging van Temptations Fabiola?
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram