Finally: is dit dan de reden achter de zwangerschaps-aankondiging van Temptations Fabiola?

Fabiola Volkers verbaast volgers met vreemde Photoshop-fail

"Waar is je knie gebleven?"
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fabiola

Temptation Island-deelneemster Fabiola Volkers is niet vies van wat pikante kiekjes op Instagram. De blondine deelt de ene na de andere foto en weet hiermee haar fans regelmatig flink te verbazen. Echter, deze keer ging de bewerking van de foto een beetje mis...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verdwenen knie

Op de foto zien we Fabiola in een spa. De blondine poseert in pikante lingerie en met flinke hakken in het kleine saunahokje. Enne, dat is niet alles. Fabiola is flink losgegaan met haar bewerkingsapp en heeft hierom per ongeluk haar knie 'weggeshopt'.

"Waar is je knie naartoe?" en "Editor: je knie. Fabiola: haal het weg", klinkt het al gauw in de reacties. Ook valt het een ander op dat er nog een lichaamsdeel opvallend op de foto staat. "Je teen komt uit je schoen links op de foto. En je knie, die is weggevlogen ofzo." Inmiddels zijn de reacties onder de post uitgeschakeld.

OnlyFans-account

Fabiola herself reageert niet op alle reacties. De blondine heeft het waarschijnlijk druk genoeg met content delen op haar persoonlijke OnlyFans-account. En daar verdient de voormalig Temptation Island-ster flink wat geld mee. Wie de realityster in een sexy lingeriesetje wil zien, moet een abonnement nemen op haar account. Vanaf zo’n 20 euro per maand kun je Fabiolanudes’ zien.

Website Axed wist destijds te achterhalen dat Fabiola al zo’n 4500 abonnees had. Als al die leden 20 euro betalen, zou Fabiola dus zo’n €90.000 per maand binnenslepen. Ka-ching.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');