Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Eloise van Oranje viert bijzondere mijlpaal

De influencer had deze mijlpaal nooit zien aankomen.

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje behaalde onlangs een grote mijlpaal. De influencer tikte de 200 duizend volgers op Instagram aan en laat aan haar volgers weten hoe "verbazingwekkend" zij dit vindt.

Gravinfluencer

De gravin mag zichzelf inmiddels een heuse gravinfluencer noemen. Die 200 duizend volgers kwamen Eloise niet zomaar aanwaaien, aangezien de gravin dagelijks foto's op haar Instagram Stories en Insta-feed deelt. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, deelde Eloise een foto van zichzelf met daarbij een tekst vol dankbaarheid.

"This is an appreciation post", begint Eloise. "Toen ik dit account begon, had ik oprecht nooit gedacht dat mensen mij interessant zouden vinden of het zouden volgen. En nu 200 duizend volgers verder, het is ongelofelijk. Ik heb het nooit voor het 'aantal volgers' of 'aantal likes' gedaan, maar dit getal te zien is toch echt wel verbazingwekkend."

200 duizend

Naar eigen zeggen vindt de gravin het bizar dat zij haar verhalen op Instagram nu met zo'n 200 duizend mensen kan sharen. Ook is ze ontzettend dankbaar en lijkt het erop dat de Eloise nog lang niet klaar is met haar Instagram-life.

"200 duizend mensen met wie ik mijn verhalen kan delen. Ik wil jullie allemaal bedanken hiervoor, en weet dat jullie me allemaal zo zo blij maken."

18 jaar

Aangezien Eloise 18 jaar oud is en flink wat media-aandacht krijgt, was moeder prinses Laurentien onlangs in de talkshow van Beau om haar mening te geven over het socialemediagebruik van haar dochter. Laurentien gaf aan dat Eloise grotendeels zelf kan bepalen wat ze plaatst op TikTok en Instagram. “Natuurlijk zijn wij er om haar dingen in te fluisteren, maar we hebben ook het vertrouwen in haar”, vertelde ze.

“Het belangrijkste is dat zij zichzelf blijft en stevig in haar schoenen staat. Ze is achttien jaar en een volwassen jonge vrouw”, vervolgt Laurentien. “Het leven is een leerproces, ook voor haar. Kijk hoe vrolijk ze is, ze viert het leven. Het belangrijkste is die authenticiteit. En dat gaat goed.”

Misschien ook voor jou:
Onthuld: dít vindt prinses Laurentien van het socialemediagebruik van Eloise
Showbizz
  • YouTube (Robbert Rodenburg), Instagram