Déze bekende moeders doen dit seizoen mee aan vier handen op een buik

Vijf nieuwe BN’ers geven een helpende hand aan jonge mommy's to be.

Lees ook

Op 1 december begint het zevende seizoen van Vier Handen Op Eén Buik. Naast Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi zullen deze keer nog vijf bekende moeders hun inzichten over het ouderschap delen om zwangere meiden bij te staan.

Seizoen 7

Binnenkort kunnen we weer volgen hoe zeven tienermoeders hun zwangerschap, bevalling en eerste maanden met de kleine doormaken. Dat doen ze niet alleen, want de jonge moeders worden bijgestaan door BN’ers met de nodige ouderschapservaring.

Actrices Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi keren dit seizoen terug om de mommy’s to be een steuntje in de rug te bieden. Daarnaast komen er vijf nieuwe bekende moeders bij: Heleen van Royen, Bibi Breijman, Trijntje Oosterhuis, Karin Bloemen en Jaimie Vaes.

Veel geleerd

Voor Bibi was het een grote eer om mee te doen aan het programma. “Ik kijk Vier Handen op Eén Buik al vanaf het begin, dus meedoen stond bovenaan mijn bucketlist. Louise, de tienermoeder die ik begeleid, is een schatje en ik heb juist heel erg veel van haar geleerd: hoe sterk je kunt zijn op zo’n jonge leeftijd. Ze maakt een enorme groei door tijdens haar zwangerschap, daar ben ik jaloers op!”

In de eerste aflevering zien we Heleen van Royen en nét-geen-tienermoeder Desteney van 20 jaar oud. Desteney raakt zwanger als haar relatie met haar lover Daan nog maar pril. Desteney twijfelt of ze de baby het warme gezin kan bieden waar ze van droomt. “Desteney raakte me, omdat ze ondanks of misschien juist dankzij haar moeilijke jeugd vast van plan was een goede moeder te worden”, vertelt Heleen.

Het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik begint op 1 december om 20:25 uur en is te zien op NPO3.

Bron: BNNVARA | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst

Laatste nieuws

Zie ook