Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's in coronatijd

Je hoeft je de aankomende dagen niet te vervelen.

to do coronatijd

De dagen worden korter, kouder en stiekem ook soms wat saaier. Wij helpen je een handje en zetten een aantal leuke to do's voor je op een rij. Zo hoef je je de komende tijd niet te vervelen.

Baileys Cocktails maken

In deze donkere tijden kunnen we wel een alcoholische versnapering gebruiken. Goed nieuws: Baileys heeft een nieuwe smaak gelanceerd, namelijk Baileys Salted Caramel. Deze nieuwe variant heeft de zachte smaak van karamel gecombineerd met de Baileys Original Irish Cream én een snufje zout. Love it.

Maar dat is niet alles. Baileys daagt iedereen uit om thuis de perfecte X-mas cocktail te maken met Baileys Original óf met de nieuwe smaak Baileys Salted Caramel. Hoe het werkt? Scoor een van beide smaken in de winkel, scan de QR-code op de fles, kies je favo cocktailrecept en ga aan de slag. Deel vóór 30 november een foto van jouw Baileys X-mas cocktail op Instagram of Facebook met de hashtag #BaileysXmas. Winnaars maken vervolgens kans op een versierde kerstboom die bij je thuis wordt bezorgd inclusief 40 gepersonaliseerde Baileys kerstballen, een zwart gouden XL Baileys gift pack en kerstlichtjes. Je vindt alle info over de winactie hier.

De Winkel Op Wielen

Winkelen direct voor je deur? Dat kan! De Winkel Op Wielen, oftewel de WOW-bus, is een heuse rijdende conceptstore en rijdt binnenkort door heel Nederland. Deze nostalgische SRV-wagen is goedgevuld met ambachtelijke broodjes, zoete snacks, healthy treats, de nieuwste kookboeken, beauty producten, prachtige droogbloemen, kaarsen en handgemaakte sieraden. Oftewel: voor ieder wat wils.

De WOW-bus is het perfecte concept om een break te nemen van je thuiswerkdag, met een lekkere kop koffie en eventueel een (buurt)praatje. Je vindt hier de leukste items voor jezelf óf als cadeautje voor iemand die je in het zonnetje wil zetten. Een rijdende hotspot om coronaproof je cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Wat wil je nog meer? Je vindt de routes van de Winkel op Wielen hier.

Het Toilet Festival 2020

Dansen op een festival zit er nog even niet in. Hierom organiseert The Good Roll een alternatief. En dit is – hou je vast – een heus Toilet Festival. Vanuit het kleinste kamertje gaat organisator The Good Roll samen met bekende artiesten en bijzondere gasten livestreamen voor het goede doel, namelijk het bouwen van toiletten in Ghana.

The Good Roll wil in deze eerste editie awareness genereren voor het feit dat nog steeds 2,3 miljard mensen geen toegang hebben tot schone en veilige toiletten. Say what?!? Dat is dus een derde van de wereldbevolking. Hoe kijk en dans je mee? Tune op 19 november in op deze pagina en feest mee vanuit huis, kantoor of natuurlijk vanaf de plee. Geniet van de not so shitty line-up (waaronder The Partysquad, Vunzige Deuntjes, Terug naar Toen en Niels Geusebroek) vanaf de toilet-stage, waarbij je kunt doneren voor het goede doel met toilet-tikkies. Have fun!

André Hazes x Cannibale Royale

Een restaurantbezoekje zit er niet in, maar dat betekent niet dat een fancy gerecht aan huis niet mogelijk is. Juist in de tijd waarin we meer dan ooit thuis dineren, komt André Hazes met een eigen burger. André himself noemt het zijn nieuwste paradepaartje.

In samenwerking met brasserie Cannibale Royale introduceert de zanger de L'André, een burger van buttermilk chicken, tomaat, knapperige bacon, Surinaams zuur en gerookte peper-mosterd mayonaise. André’s heerlijke avondmaal is tot het einde van het jaar exclusief via Thuisbezorgd.nl te bestellen. De burger kost 12,50 euro en is verkrijgbaar bij vier vestigingen van Cannibale Royale in Amsterdam. Eet smakelijk!

Misschien ook voor jou:
Grazia tipt de leukste to do’s voor thuis