doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Nieuw: Monopoly speciaal voor slechte verliezers

Je wint dit spel door te verliezen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Monopoly

Iedereen heeft wel eens het spel Monopoly gespeeld. Urenlang zat je aan de eettafel en probeerde je als een gek zoveel mogelijk straten te krijgen. Het kon dan ook behoorlijk frustrerend zijn om zo'n lang potje te verliezen. Speciaal voor die verliezers komt Monopoly nu met een nieuwe versie, namelijk een editie voor slechte verliezers.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuw

Jep, dat lees je goed. Monopoly heeft naast de valsspelerseditie nu ook een editie voor slechte verliezers. Ideaal dus voor iemand die niet goed tegen zijn verlies kan. Hoe je het spel wint? Dat is simpel: door te verliezen.

Verliezen is winnen

"Laat je hoofd niet hangen, zet het ze betaald!", staat er op de doos. In deze versie van het spel zijn de regels omgedraaid en is verliezen dus juist het doel van het spel. Spelers worden hier juist rijk door failliet te gaan, belastingen te betalen en naar de gevangenis te gaan.

Op social media wordt er massaal gesproken over het nieuwe spel. Zo was er iemand die na 23 jaar eindelijk wist te winnen van haar vader. Ha, eind goed al goed!

Monopoly
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');