Monica en Kaj onthullen of ze zelf ooit hun relatie willen testen in Temptation Island

De presentatoren van Temptation Island: Love or Leave vertellen of ze ooit de ultieme relatietest aan willen gaan.

Nog even en dan kunnen we eindelijk genieten van het vernieuwde Temptation Island. Niemand minder dan Monica Geuze en Kaj Gorgels nemen de presentatie van dit bijzondere seizoen voor hun rekening. Of de twee zelf ooit hun relatie willen testen in het programma? Daar lijkt het niet op.

Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave geven stellen elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

Monica en Kaj presenteren dit seizoen van Temptation Island. Het lijkt erop dat het bij presenteren blijft, want de twee zien het niet zitten om zelf ooit hun relatie te testen in het programma.

“Op dit moment voel ik absoluut geen behoefte om mijn relatie te testen”, deelt Monica met Grazia. “Robbert en ik zijn nu zeven maanden samen en heel gelukkig. Onze stellen doen mee omdat ze zich afvragen of ze met elkaar door willen. Mochten wij in de toekomst ooit die twijfel voelen, dan is deze editie de perfecte versie om aan mee te doen. Maar dat is niet aan de orde. Ik wil mijn relatie niet op het spel zetten, voor niets.”

Kaj sluit zich hierbij aan. “Zelfs al zouden Jessie (Jazz Vuijk, red) en ik problemen krijgen, dan zou ik die privé willen oplossen.”

Trouw zijn

Monica en Kaj zijn het er daarnaast over eens dat trouw zijn in een relatie ontzettend belangrijk is. “Jessie en ik geven elkaar geen vrijbrief. Ik ben nog nooit bedrogen, dus ik heb geen idee hoe ik erop zou reageren.”

“Zou mijn partner een affaire hebben, dan is het klaar. Is er een keer iets gebeurd in een dronken bui en heeft ze er enorme spijt van, dan zou ik boos worden, maar misschien niet de hele relatie over de heg gooien”, deelt Kaj.

“De intentie van mij en Robbert is om de rest van ons leven met elkaar te delen. Trouw is voor mij nu absoluut een voorwaarde”, vult Monica aan. “Mochten we over twintig jaar op een punt in ons leven zijn, waarin een van de twee twijfelt, dan vind ik dat alles bespreekbaar moet zijn.”

Tempation Island: Love or Leave is vanaf 26 november te zien op Videoland.

Benieuwd naar het hele interview met Monica en Kaj? Je leest het in de nieuwste Grazia. Morgen in de winkel!

Bron: Thalia Brandt | Beeld: Tom Cornelissen (RTL)

Laatste nieuws