Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's adventskalender: 8x de Brilliant Touch en Lip Touch van hannah t.w.v. €72

Doe mee en win!

Hannah

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 8x de Brilliant Touch en Lip Touch van hannah t.w.v. €72

Volumineuze lippen

We zijn tegenwoordig massaal bezig met beauty, skincare en bezoekjes aan de schoonheidssalon. Volle lippen lijken op dit moment het schoonheidsideaal – enne, op Instagram zien we dat een bezoekje aan de fillerdokter steeds normaler wordt. Toch schijnt dit op de lange termijn niet veel goeds te doen voor je lippen.

De hannah Lip Touch biedt een uitkomst, want deze zijdezachte lippenbalsem is ontwikkeld om het volumeverlies in je lippen tegen te gaan. Dit product vermindert zichtbaar de zogenoemde 'barcode' lijntjes op de lippen. Hallo, volumineuze lips.

Real life filter

We focussen ons niet alleen op lippen, maar ook skincare lijkt anno 2020 hotter than ever. We doen ons uiterste best om een perzikhuidje te creëren. En hoe fijn is het als je daar het ideale hulpmiddel bij kunt gebruiken? De award winning Brilliant Touch van hannah is een unieke real life filter: een dagelijkse finishing voor een direct gave, opvallend heldere huid én een mooie egale uitstraling.

De Brilliant Touch vermindert de verschijning van rimpels en pakt met name huidverzakking en huidverslapping krachtig bij de kern aan. Oneffenheden en fijne lijntjes worden onmiddellijk opgevuld, een glimmende huid gematteerd en eventuele huidirritaties verzacht. Eigenlijk werkt dit product als een filter, maar dan in real life. Wat wil je nog meer?

Doe mee!

Ben jij een echte skincare liefhebber en kun je niet wachten deze twee producten van hannah te proberen? Dan hebben wij goed nieuws. We geven namelijk 8 x de Brilliant Touch 30 ml en Lip Touch 4,8 gram van hannah t.w.v. €72 weg. Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one!

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 21 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.