Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 3x Sun Perfection duo van hannah t.w.v. €118

Doe mee en maak kans! 

hannah

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen drie keer een Sun Perfection duo van hannah t.w.v. €118 weggeven!

Sun Perfection duo

De FlairoSun van hannah is oil-based en beschermt dankzij de SPF30 effectief tegen de zon. Je brengt de SPF gelijkmatig aan met een vernevelaar, heel fijn! Combineer met de dagcrème Juvi Protect SPF30, al jaren een favoriet omdat-ie niet alleen je huid beschermt, maar ook licht aanvoelt, en snel intrekt. Een onmisbaar duo in elke summer beautyroutine.

Win, win, win

Wil jij kans maken op dit prachtige duo? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.