Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Holidate krijgt een vervolg'

De schrijfster is al druk bezig met een vervolg op de populaire film.

Holidate

Hoewel wij onszelf uren, dagen en zelfs weken kunnen vermaken met alle kerstfilms op Netflix en Videoland, is één nieuwe release toch wel onze favourite. Natuurlijk hebben we het over Holidate. En goed nieuws: de schrijver van deze geweldige kerstfilm starring Emma Roberts is al druk bezig met een vervolg.

Holidate

In het eerste deel van Holidate, dat eind oktober op Netflix verscheen, komen Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) erachter dat ze iets gemeen hebben. De twee zijn beiden single en hebben een hekel aan kerstmis. Dit betekent dat ze met kerst altijd aan de kindertafel moeten zitten, of door hun familie op ongemakkelijke dates worden gestuurd.

Ze besluiten daarom om voor het komende jaar elkaars 'holidate' te zijn, zodat ze niet meer worden lastiggevallen door hun familie. Toch klikt het wel erg goed tussen Sloane en Jackson...

Het vervolg

Hoe gaat het verder tussen Sloane en Jackson? Blijven ze vrienden of heeft de 'holidate' voor iets speciaals gezorgd? Schrijfster Tiffany Paulsen is al druk bezig met een vervolg. "Ik weet precies wat het verhaal zal zijn", verklapt ze aan Vanity Fair.

Helaas is Holidate 2 nog niet door Netflix bevestigd, maar Tiffany heeft goede hoop dat een vervolg er gaat komen. "We hopen dat mensen er dol op zijn en meer van deze relatie willen zien. Ik denk dat er zoveel meer te ontdekken valt, want ze zijn pas net aan het daten. We kruisen daarom onze vingers."

Down under

De schrijfster doet ook alvast een voorzichtig boekje open over de tweede film. "Het verhaal zal zich voornamelijk in Australië afspelen en draaien om hoe Sloane zich aanpast aan de andere kant van de wereld", vertelt zij.

"Daarnaast zullen we ook kennismaken met de familie van Jackson." Oeh, exciting! Tiffany heeft de naam voor het vervolg al klaarliggen: Holimates: Holidate Down Under. Wij zijn erg benieuwd! To be continued...

Misschien ook voor jou:
Zijn deze twee acteurs uit The Kissing Booth 2 aan het daten?
Lifestyle
  • Holidate