Deze acteur verlaat binnenkort GTST

De inwoners van Meerdijk moeten afscheid nemen van dít personage.

Slecht nieuws voor fans van Goede Tijdens Slechte Tijden. Acteur Alkan Çöklü, die de rol van Amir Nazar vertolkt, gaat Meerdijk verlaten.

Alkan Çöklü

Gisteravond maakte RTL Boulevard het nieuws bekend. In een kort interview met Alkan vertelt de acteur: “Na 3,5 jaar vonden de schrijvers dat het verhaal wel is verteld.”

Volgens de acteur is dit een goede beslissing. Hij vindt zelf ook dat het tijd is om de soap-serie te verlaten. “Ik hoop dat jullie hebben genoten. Ik wil iedereen bedanken. Dat betekent wel dat er kans is voor nieuwe rollen en projecten.”

Half november

Uiteraard stapt Alkan – a.k.a Amir – niet direct uit de serie. Volgens de verhaallijn is de acteur nog tot half november in de soap-serie te zien. Zijn personage vertrekt dan namelijk naar Griekenland om zich daar in te zetten voor vluchtelingen.

Gelukkig zit de soap-acteur niet stil. Hij laat weten druk bezig te zijn met een gloednieuw project. “Ik ben momenteel bezig om mijn tweede korte film te schrijven. Ik ga jullie ontzettend missen. Ik ben nog tot half november te zien, dus no worries.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws