Fred van Leer: ‘Dan kom ik jankend thuis’

Hij is openhartiger dan ooit.

Fred van Leer is openhartiger dan ooit in de minidocumentaire Bondig. Hierin vertelt hij onder andere over zijn social media-verslaving, hoe hij dit jaar in een burn-out terechtkwam en hoe hij zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen.

Schermtijd

Hoewel de stylist en tv-presentator weet dat het een onderdeel van zijn werk is, loopt zijn social media-verslaving regelmatig uit de hand. Vooral 's nachts.

"Mijn schermtijd is soms denk ik wel 10, 12 uur. Ja, ik kijk heel veel. Ik slaap heel slecht en dan werd ik vannacht om 02:00 uur wakker en dan denk ik: niet kijken, niet kijken, maar dan ga ik toch even kijken en dan ben ik gewoon anderhalf uur verder."

Lees ook: Politie haast zich naar Fred van Leer na zorgwekkende tweet

Burn-out

En dat is niet het enige waar Fred openhartig over praat. Zo kwam hij dit jaar terecht in een burn-out. "Ik heb dit jaar voor het eerst in mijn leven 2,5 maand vrijgenomen achter elkaar."

Maar het loste uiteindelijk niks op. Na een week wist Fred al niet meer wat-ie met zichzelf aanmoest. Zijn coach adviseerde hem vervolgens om hem nooit meer zolang vrij te laten nemen.

"Want dan ga ik er in zitten, dan ga ik in mezelf, dan ga ik denken en dan wordt het allemaal negatief."

Fred heeft dan ook één ding waar hij dolgraag aan wil werken en dat is dat hij zich thuis net zo voelt als dat hij zich voelt wanneer hij werkt. "Ik ben nu 43 en nu ga ik denk ik veel meer werken aan persoonlijke groei." Mooi!

Het hele interview vind je hier.

Bron: AD | Beel: BSR

Laatste nieuws