Wait, what?! Selling Sunset’s Christine hint dat seizoen 4 haar laatste is 

Gaat onze favoriete bitch The Oppenheim Group verlaten? 

Als iemand geen blad voor de mond neemt, is het wel Selling Sunset’s Christine Quinn. Haar ‘call it like I see it’-attitude zorgde tijdens de show nog weleens voor ophef, maar nu zijn ook wij in shock over een uitspraak die ze deed over het komende seizoen van de tv-serie.

Seizoen 4

Hoewel Netflix zelf nog niets officieel heeft bevestigd, maken de real estate agents zich al op voor het volgende seizoen. De Selling Sunset cast spreekt in interviews openlijk over wat we kunnen verwachten van seizoen 4 en ook de sassy Christine heeft er wat aan toe te voegen. Al zijn we niet erg blij met het nieuws. De blondine hint er namelijk op dat seizoen 4 voor haar het laatste zal zijn.

“We hebben nog geen officieel nieuws over seizoen 4, maar het zou geweldig zijn om het volgende seizoen te filmen en daarna mijn eigen ding te doen”, vertelt de no-nonsense makelaar aan WSJ Magazine. “Ik heb het idee dat ik nog zoveel met de wereld kan delen buiten real estate en fighting with bitches om.”

Andere programma’s

Dat Christine ook in trek is bij andere programmamakers mag duidelijk zijn. De blondine is binnenkort te zien in de reboot van MTV Cribs en momenteel doen ook geruchten de ronde dat Christine volgend jaar deelneemt aan I’m A Celebrity… Get Me Out of Here. Al vragen we ons af in hoeverre survivallen Christine op het lijf is geschreven.

Bron: WSJ Magazine | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws