Zien: Kim Feenstra deelt eerste foto van baby Brooklyn

"De hele ochtend (en de rest van de dag) knuffelen en kussen met mijn baby boy."

Kersverse mama Kim Feenstra is maar al te blij met haar baby boy. Eerder liet ze al eerlijk weten amper te slapen door de kleine Brooklyn, maar vandaag deelt ze wel een heel zoet kiekje met haar zoontje.

Baby boy

“One love, it's the Brooklyn way! De hele ochtend (en de rest van de dag) knuffelen en kussen met mijn baby boy is het beste gevoel dat ik ooit heb gehad”, schrijft het topmodel onder de foto. Kim ligt heerlijk in bed te kroelen met de kleine Brooklyn, het eerste kindje voor haar en vriend Stanley Tailor.

Hoewel de handjes van Brooklyn nog piepklein zijn, heeft de knul al een flinke bos haar. Met Stanley en Kim als ouders, wordt dat sowieso een knapperd.

Privé

Vooralsnog moeten we het nog even doen met zoete foto's van Brooklyns voetjes en zijn donkere haartjes. Kim en lover Stanley hebben namelijk besloten dat het gezichtje van hun zoontje niet in beeld komt. Zo vertelde zij voor de bevalling in Grazia: “Stan en ik hebben het er weleens over: als de kleine geboren is, gaan we dan ook foto's laten zien? Eigenlijk zeggen we allebei: nee, hoeft niet. Misschien een handje of een voetje of wat haartjes… Maar zeker het eerste jaar niet.”

“Het is kwetsbaar en het is privé”, ging ze verder. “Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen. Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden.”

Reacties

Volledig in beeld of niet, wij zijn nu al verliefd op de kleine Brooklyn. Ook volgers van Kim reageren dolenthousiast op het lieve kiekje. “Ooooh heerlijk dit (deze) bolletje(s)”, schrijft Chantal Janzen onder de foto. “Liefste en mooiste”, schrijft sister-in-law Maria Tailor.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws