Gigi Hadid verbluft volgers met post baby body

Het topmodel heeft een belangrijke boodschap voor haar volgers.

Het is inmiddels ruim een maand geleden dat Gigi Hadid voor het eerst moeder werd van een prachtig dochtertje. Op haar Instagram plaatst het topmodel voor het eerst weer een selfie. Daarop is te zien dat ze weer helemaal back in shape is.

Post baby body 

Het is ongetwijfeld een drukke periode voor Gigi en hubby Zayn Malik. Toch lijkt het erop dat de half-Nederlandse blondine hard aan het werk is om haar lichaam weer in modellenvorm te krijgen. Op haar Instagram plaatst Gigi voor het eerst sinds de bevalling een foto van haar lichaam.

Belangrijke boodschap

Het topmodel plaatst het kiekje niet zomaar. Ze wil haar volgers namelijk oproepen om te gaan stemmen op de Amerikaanse presidentsverkiezingen. “Ik heb vorige week met mijn dochter naast me al vervroegd gestemd, voor een Amerika dat ik haar wil laten zien”, schrijft Gigi onder de foto’s, waarop te zien is dat ze een t-shirt draagt met het woord ‘vote’ erop.

“Maar niet alleen voor ons, ook voor mede-Amerikanen die minder bevoorrecht zijn. Met hoop op een natie die verenigd is, die empathisch is, en voor een leider die medelevend is”, gaat de kersverse moeder verder.

Trots

Gigi laat haar volgers weten dat ze nog anderhalve week hebben om vóór de officiële stemdatum van 3 november 2020 te stemmen. “Als jij je absentee ballot al hebt ingeleverd, ben ik trots op je”, schrijft de blondine in hoofdletters. “Als jij op 3 november naar de stembussen gaat, ben ik trots op je.”

“Wat je plan ook is, ik ben trots op je. Maar zorg ervoor dat je een plan hebt”, sluit Gigi haar belangrijke boodschap af. Op wie het topmodel zelf gaat stemmen – Donald Trump of Joe Biden – laat ze in het bericht achterwege. In haar stories deelt ze wel een kiekje met de tekst ‘Make lying wrong again’, wat erop wijst dat ze niet zo’n fan is van Trump.

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws