doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Bella Hadid plaatst emotionele post over Gigi Hadid

Wauw! Mohamed Hadid schrijft emotionele brief aan Gigi's baby

Zou deze brief betekenen dat het kindje al geboren is?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mohamed Hadid

Mohamed Hadid, de vader van Gigi Hadid, schrijft een emotionele brief aan zijn kleinkind op Instagram. En hierdoor denken fans dat Gigi al is bevallen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Brief

"Hallo kleinkind, ik ben het. Mijn hart is ontploft van liefde. Ik wens je de zon en de maan. Ik wens je een gelukkig tijd. Weet dat opa er altijd voor je is. Ik zal alles, maar dan ook alles voor je doen lieverd. Toen ik hoorde dat je er aankwam, moest ik lachen en pinkte ik een traantje weg. Ik moest huilen, omdat ik wist dat mijn hart voor altijd aan jou toebehoort", aldus Mohamed.

Opa

Inmiddels heeft Mohamed de brief weer verwijderd, maar fans denken nu dat Gigi al bevallen is van haar eerste kindje met zanger Zayn. Zayn en Gigi hebben zelf echter nog niets bevestigd.

Zusje Bella Hadid plaatste gisteren ook al een foto met een 'verdachte' caption op Instagram. Op de foto poseren de zusjes namelijk beiden met hun 'babybuik' in de avondzon. "11 juni, 2020... Twee baby's in de buik. Alleen is die van mij van een burger en die van Gigi van Zayn. Ik hou zoveel van jullie allebei, ik kan niet stoppen met huilen", schreef het model bij de foto. Volgers vroegen zich toen al massaal af of het model misschien al bevallen is, omdat Bella 'niet kan stoppen met huilen'.

Keep you updated!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');