4 dingen die je sowieso nog niet wist over Love Island

Nu weten we eindelijk hoe laat die wekker van de Islanders gaat.

Love Island draait natuurlijk om het vinden van de ware liefde. Maar ondanks deze romantische dates en cozy kletspraatjes op de ligbedden zijn de Islanders ook maar gewoon mensen. Islander Feline geeft in haar vlog antwoord op de praktische zaken. Want wat eten die Islanders eigenlijk gedurende de dag?

Hoe laat staan de Islanders op?

We zien in iedere aflevering dat de Islanders bruut wakker worden gemaakt door die felle lichten. Maar hoe laat gaat de wekker in de Love Island-villa nu eigenlijk?

“Dit was elke dag tussen 8.00 en 9.00 uur. Dan ging het licht aan, je werd wakker en het hele verhaal begon weer opnieuw. Dit was iedere ochtend heel gezellig.”

Hebben de Islanders privacy?

En hoe werkt het eigenlijk als de Islanders willen douchen? Is er chaos in de badkamer? Volgens Feline viel dit reuze mee. “Het douchen gaat de hele dag door. Als je dacht: 'Er is nu niemand in de badkamer', dan moest je je kans grijpen”, begint ze.

Van privacy was er in de villa weinig sprake. “Soms stond ik onder de douche en dan ging Joan ineens haar tanden poetsen. Of Raffie ging naar de wc terwijl Imen in bad zat. Gelukkig hadden de meiden en jongens wel een aparte badkamer. Dat moest er nog eens bij komen.”

Onuitputbare garderobes

Het leek soms wel alsof de Islanders iedere dag een andere outfit droegen. Maar verliet iemand de villa? Dan vertrok diegene maar met één koffer. Hoe kwamen ze toch aan al die kleding?

“We begonnen allemaal heel netjes met het dragen van kleding uit onze eigen koffer. Op een gegeven moment was het gewoon op. We konden daar wel onze kleren laten wassen, maar we droegen uiteindelijk gewoon dingen van elkaar. Je zit daar zo lang”, laat Feline weten. “Ik heb zelfs kleren van Imen aangehad”, vertelt ze lachend.

Wat aten de Islanders?

Naast het uitgebreide ontbijt van Giuliano zien we de Islanders eigenlijk niet eten. Ondanks dat dit niet in beeld werd gebracht, aten de Islanders regelmatig snacks.

Guys, we hebben zoveel chocopasta en pindakaas gegeten. Sowieso iedere avond ging er een pot doorheen. Ik denk dat iedere Islander wel rijstwafels met chocopasta at”, begint Feline.

Vervolgens laat ze weten dat de koelkast elke dag gevuld was. “We hebben er zelf geen boodschappen gedaan, maar we konden alles doorgeven. Ook werd er iedere middag en avond voor ons gekookt.” Aha!

Bron: YouTube (Life of Fel) | Beeld: RTL

Laatste nieuws