Love Islands Feline doet boekje open over haatreacties

De reacties gingen de Islander niet in de koude kleren zitten.

Lees ook

Islander Feline is weer terug op Nederlandse bodem en blikt in een vlog op haar YouTube-kanaal terug op haar Love Island-avontuur. Zo doet ze onder andere uit de doeken dat ze een paar nare reacties kreeg die haar niet in de koude kleren gingen zitten.

Diabetes

Feline was vanaf het begin al openhartig over haar diabetes. In haar vlog vertelt ze dat door het warme weer, haar emoties en een heel andere setting het voor haar soms moeilijk was om haar suikerspiegel onder controle te houden.

Ook kon ze soms niet met activiteiten meedoen, omdat ze zich niet goed voelde. “Soms was het al een sport om mijn suiker in het gareel te houden.”

Feline vervolgt dat ze hier veel lieve vragen over kreeg van haar followers, maar dat ze ook een paar nare reacties kreeg. “Ik heb ook een paar nare reacties gekregen. Eerlijk gezegd deden me die wel echt pijn.”

Pijnlijk

Feline vertelt vervolgens over het moment waarop ze Giuliano vertelde dat ze geen kinderen kan krijgen door haar diabetes. “Ik kreeg daar echt veel haatreacties op.” Volgens de bombshell kreeg ze in de reacties te horen dat ze loog en dat er veel mensen met diabetes zijn die alsnog kinderen kunnen krijgen.

Guys, ik ga jullie één ding zeggen: dit geldt voor mijn lijf. De complicaties van mijn diabetes, in mijn lijf, zorgen ervoor dat ik geen kind kan krijgen.” De nare reacties die Feline kreeg, deden veel met haar. “Ondanks dat ik er stoer uitzie, heb ik ook gewoon gevoel. Die reacties deden me serieus wel pijn.”

Gelukkig waren dit de enige nare reacties die Feline kreeg en ontving ze verder alleen maar leuke berichten. “Verder was iedereen gewoon superlief.”

Bron: Life of Fel | Beeld: RTL | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook