Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Mert over Remco: ‘Ik heb hem niet meer gesproken’

De Islander vertelt openhartig over het drama rondom Imen en Remco.

Mert Remco

Het Love Island-avontuur had voor Mert niet beter kunnen eindigen. Hij won het avontuur en verliet samen met zijn grote liefde Joan de villa. Het avontuur van Imen en Remco eindigde héél anders. Aan Grazia vertelt Mert wat hij van deze shocking situatie vond.

Raar

Het nieuws over Remco en zijn 'vriendin' in Nederland sloeg niet alleen bij de kijkers thuis in als een bom. Ook de Islanders zagen dit nieuws absoluut niet aankomen. Mert liet zijn mening al blijken tijdens de aflevering en laat weten dat hij het verhaal nog steeds erg raar vindt.

“We vonden het raar wat er gebeurde met Remco en Imen. Het is raar om dat na zes weken aan te horen", begint Mert. "Ik vond het echt heel erg voor Imen."

Niet meer gesproken

De Islander laat weten dat hij na de uitzendingen geen contact meer met Remco heeft gehad. "Ik heb Remco na zijn afscheid in de villa niet meer gesproken. Ik heb toen duidelijk gezegd wat ik ervan vond."

"Het is een goede jongen, maar het is gewoon heel raar gegaan allemaal. Ik wil er eigenlijk geen woorden meer aan vuil maken.”

Misschien ook voor jou:
Love Islands Remco doet boekje open over haatreacties: 'Dat doet me echt pijn'
Showbizz
  • Grazia
  • RTL