Hilarisch: Koen Kardashian showt ‘fronsrimpels’

De influencer wordt tijdens de aflevering van Ranking the Stars keihard uitgelachen.

Lees ook

Koen Kardashian is niet vies van fillers of botox. De influencer maakt dit vaak duidelijk op zijn Instagram en vindt het dan ook niet vervelend om hierover te praten. Tijdens de uitzending van Ranking the Stars kwamen de 'fronsrimpels' van Koen aan bod.

Cosmetische ingrepen

Tijdens de uitzending wordt er volop gesproken over de cosmetische ingrepen die Koen heeft ondergaan. Presentator Paul de Leeuw neemt zoals gewoonlijk geen blad voor de mond en begint al gauw: “Koen, je hebt alles gekocht.”

Waarna Koen vertelt dat het allemaal wel meevalt. “Nee, helemaal niet. Beetje jukbeenderen, beetje lip, dat is het echt.”

‘Fronsrimpels’

“Als een normaal mens fronst dan zie je vijf streepjes. Maar bij jou zie je amper een fronsje”, geeft Paul aan. Waarna Koen al gauw zijn uiterste best doet om een boos gezicht te trekken. “Je fronst niet! Het doet het gewoon niet!”, roept Paul. “Jawel, kijk maar!”, reageert Koen.

Het fronsen gaat Koen allesbehalve goed af, waardoor alle BN'ers dubbel liggen van het lachen. Good to know: de hele uitzending van Ranking the Stars mét Koen bekijk je vanavond om 20.30 op RTL 5.

De video van Koen bekijk je *HIER*.

Bron: RTL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook