Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: 'Ook deze verleiders doen mee aan Temptation Island'

Zouden deze man en vrouw als ‘verleider’ meedoen aan het vernieuwde Temptation Island?

Tempation Island: Love or Leave

Langzaamaan wordt er steeds meer bekend over Temptation Island: Love or Leave. Onlangs wist Team Tempa al twee 'verleiders' van het nieuwe seizoen uit te lekken. Inmiddels hebben de speurneuzen van het welbekende Instagram-account nóg twee nieuwe ‘verleiders’ uitgelekt. Hmm...

Deelnemers

As usual weet Team Tempa als eerste wie er meedoen aan Temptation Island. Onlangs wist het account te melden dat de heren Dennis en Mike meedoen aan de vernieuwde variant van het programma. Inmiddels is ook bekend dat Ricky en Daisy deelnemen aan het programma.

Al eerder werd de naam Daisy door Team Tempa naar buiten gebracht. Daisy deelde namelijk op Instagram een opvallend bericht. Ze zou naar eigen zeggen een aantal weken offline zijn, om vervolgens te vertrekken naar Italië – waar de opnames van het tv-programma plaatsvinden.

Deelnemer Ricky zou ook naar Italië afgereisd zijn. Op Instagram deelt het roddelaccount een foto van de 'verleider' waarop hij samen met Rico Verhoeven poseert.

De foto's van Daisy en Ricky bekijk je *HIER*.

Eerste aflevering

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 november, exclusief bij Videoland te bekijken. Tijdens dit seizoen is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. En inderdaad, dit is hetzelfde concept als de Amerikaanse variant van Temptation Island.

"Is hij/zij de ware. Of is er toch iemand die beter bij mij past?", dat is de vraag waar het tijdens dit liefdesavontuur allemaal om draait. De koppels geven elkaar de vrijheid om dit goed uit te zoeken. Geloof ons: dat gaat voor een hoop interessante beelden zorgen. We can't wait!

Misschien ook voor jou:
‘Dit zijn twee nieuwe verleiders van Temptation Island: Love or Leave’
Showbizz
  • Team Tempa, Shownieuws
  • RTL