Zo creëer je die Franse look à la Emily in Paris

Keek jij ook vol bewondering naar de prachtige beautylooks van Emily?

Fans van Emily in Paris kunnen allemaal beamen dat de gehele cast er altijd picobello uitziet. Wij willen de looks van Emily dan ook graag overnemen. Met déze tips creëer je net zo’n toffe look als de influencer, zonder ringarde over te komen.

Emily in Paris

Creator Darren Star, die ook Sex and the City produceerde, heeft met zijn serie Emily in Paris een kijkwalhalla voor fashionliefhebbers gemaakt. Emily – gespeeld door Lily Collins – steelt continu de show in haar hebberig makende outfits en prachtige make-up.

Lily bleek net zo’n fan te zijn van de styling als wij en nam zelfs een paar beautylooks uit de serie over in haar eigen beautyroutine. Wil jij je look een Franse twist geven à la Emily in Paris? Hier zijn een paar tips:

1. Geef je lippen een subtiel kleurtje

Je hoeft je lippen heus niet in een knalkleur te stiften, om een sprekende look te creëren. Voorzie je lippen van een subtiel kleurtje als dusty pink of romantic russet om een look à la Emily neer te zetten.

Dit bericht bekijken op Instagram

:gabriel pondering whether to like or not: 👀

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis) op

2. Doe je haar achter je oren

Voor deze look hoef je niet uren in de badkamer te staan. Houd je lokken op hun plek met een knipje et voilà! Daarnaast kun je met deze look ook nog eens goed je oorbellen showen.

3. Geborstelde wenkbrauwen

Lily is dan wel gezegend met volle wenkbrauwen, maar ze accentueert haar eyebrows nog meer door ze omhoog te borstelen. Enne, het hoeft allemaal niet pietje precies, als er maar volume is.

4. Smudgy smokey eyes

Een strak lijntje boven je ogen tekenen met een liquid liner is verleden tijd. Houd je look relaxed en teken een smokey eye met een oogpotlood. Vervaag de lijn vervolgens nog een beetje met je vingers. We love it!

5. Less is more

Creëer een prachtige natural look met een beetje mascara, geborstelde wenkbrauwen, een shiny gloss en een beetje blush, en je bent ready to roll!

6. Maak gebruik van haaraccessoires

En tot slot: maak zo nu en dan gebruik van haaraccessoires. Zo kwam Emily extra elegant voor de dag toen ze een prachtige ketting in haar haar deed.

Helemaal excité geworden na het zien van al deze jaloersmakende looks van Emily? Lucky you, want nu het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix te zien is, kunnen we ons weer vergapen aan alle fashionable outfits. De populaire serie is namelijk vanaf deze week te bekijken op Netflix. Is die lockdown toch ineens niet zo erg meer… Happy watching!

Bron: Glamour UK | Beeld: Emily in Paris, Instagram

Laatste nieuws