Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Très bien: Netflix hint op een tweede seizoen van Emily in Paris

Heb jij alle afleveringen van Emily in Paris al bekeken? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Emily in Paris

Heb jij het eerste seizoen van Emily in Paris binnen een dag uitgekeken? Grote kans dat je stiekem al hebt gedroomd van je eigen Parijse appartementje. Bien nieuws voor alle liefhebbers van de serie: er komt mogelijk een tweede deel van de serie.

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Tweede seizoen

Oké, laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Netflix heeft een tweede seizoen nog niet bevestigd. Er worden echter wel een hoop hints gegeven dat er een vervolg komt van Emily in Paris.

Zo vertelde de maker van de serie onlangs in een interview met Ophrah Mag dat de verhaallijn voor het tweede seizoen al bedacht is. "In het tweede seizoen zal Emily meer deel uitmaken van de wereld om haar heen. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal meer met beide voeten op de grond staan. Ze leeft daar."

Release datum

Uiteraard kunnen we niet wachten tot dit nieuwe seizoen op Netflix te bingen is. Want hoe gaat Emily reageren op het berichtje van Camille? Raken Gabriel en Emily happily in love? En nog belangrijker: houdt Emily haar droombaan of gooit Sylvie roet in het eten? We need answers.

Indien er een tweede seizoen van de serie komt, zal dit waarschijnlijk een jaar na de première van het eerste seizoen zijn. Dit betekent – als alles meezit – dat seizoen twee in oktober 2021 op Netflix verschijnt.

Kleine sidenote: de opnames van de serie kunnen nu niet van start gaan vanwege het coronavirus. Nog even geduld, dus!

Misschien ook voor jou:
Must see: makers van SATC komen met nieuwe Netflix-serie
Lifestyle
  • Seventeen
  • BrunoPress