Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de mooiste looks van het Gouden Telvizier-Ring Gala

Wij zetten de drie mooiste looks voor je op een rij.

Gouden Telvizier-Ring Gala

Gisteravond was het zover: het Gouden Televizier-Ring Gala! Dit jaar een bijzondere editie, aangezien het plaatsvond in een (bijna) leeg Carré. Uiteraard deden de sterren erg hun best om er zo gelikt mogelijk uit te zien. En guess what: wij zetten de drie mooiste looks voor je op een rij!

Emma Heesters

De knappe Emma Heesters verscheen in een glamorous jurk op de catwalk. De zangeres droeg een off shoulder jurk, met een sierlijke bloemenprint. Misschien ietwat zomers voor deze herfstige temperaturen, maar we love it!

Chantal Janzen

Chantal Janzen ging er niet alleen met de prijs van favoriete presentatrice vandoor, ze wist ook menig fan omver te blazen met haar prachtige – en coronaproof – outfit. Ze combineerde een gouden jurk met een bijpassende gouden mondkap. Chantal, waar heb je dat fashionable mondkapje op de kop getikt? We need it!

Miljuschka Witzenhausen

Ook Miljuschka Witzenhausen kreeg voor de Gouden Televizier-Ring een nominatie. Miljuschka was een van de genomineerden in de categorie Televizier-Ster Presentatrice. Helaas ging de presentatrice er niet met de prijs vandoor. Maar kunnen we even een momentje nemen voor Miljuschka's jurk? Ze ziet er namelijk stunning uit!

Prijswinnaars

De felbegeerde prijs is de Gouden Televizier-Ring zelf, die ieder jaar wordt uitgereikt aan het beste televisieprogramma. Dit jaar wist Tim Hofman deze prijs met Over Mijn Lijk in de wacht te slepen. De Televizier-Ster voor de beste presentator wist Tim óók binnen te halen.

De Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur of actrice mocht Elise Schaap voor de tweede keer in ontvangst nemen. Martien Meiland won gisteren de Televizier-Ster Talent.

Ook onder de online-series waren er prijzen te verdelen. Hierbij mocht Tim voor de derde(!) keer donderdagavond het podium op, omdat zijn serie #BOOS de prijs wist te bemachtigen.

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! 'Emma Heesters verhuist met vriend naar Italië'
Showbizz
  • BrunoPress