Moonsisters Kalender: week 40 & 41

Dit is de Moonsisters Kalender voor week 40 en 41!

Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond delen in Grazia elke twee weken wijsheden uit hun maankalender om je dag mee door te komen.

8 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN TWEELINGEN NAAR KREEFT
Kreeft is een gevoelig teken. Grote kans dat je daar iets van merkt vandaag. En dit geldt dus niet alleen als jouw sterrenbeeld Kreeft is, maar voor iedereen.

9 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN KREEFT
Afnemende Maan is een tijd van loslaten, uit- zweten, detox, reinigen, opruimen, negativiteit loslaten en afvallen. Ga daar nu mee aan de slag.

10 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN KREEFT
Heb je een tuin? Dakterras? Dan is vandaag een mooie dag om deze winterklaar te maken. Vergeet ook niet te genieten van je weekend.

11 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN KREEFT NAAR LEEUW
De maan gaat over naar Leeuw en die houdt enorm van shinen. Ben je verlegen? Grote kans dat je daar einde van de dag geen last van hebt.

12 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN LEEUW
Leeuwdagen zijn top als je nodig naar de kapper moet.

13 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN LEEUW NAAR MAAGD
Gister geen tijd gehad voor die knipbeurt: doe het vandaag. Door de maan zal de kapper nu onbewust nóg beter knippen, want Maagd is perfectionistisch.

14 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN MAAGD
Maagd in de maan is heel gunstig om je zaken op orde te krijgen. Maak hier dus gebruik van en begin met die onoverzichtelijk kastjes en lades waar je je al maanden aan ergert.

15 OKTOBER: AFNEMENDE MAAN IN MAAGD NAAR WEEGSCHAAL
De maan staat nu in het teken van beauty.

16 OKTOBER: NIEUWE MAAN IN WEEGSCHAAL
Vandaag is een goed moment om iets nieuws te beginnen.

17 OKTOBER: WASSENDE MAAN VAN WEEGSCHAAL NAAR SCHORPIOEN
Weegschaal houdt van balans en de natuur. Ga respectvol om met de natuur. Met kleine dingen kun je al een verschil maken. Denk aan zelf een boodschappentas mee naar de winkel nemen.

18 OKTOBER: WASSENDE MAAN IN WEEGSCHAAL NAAR SCHORPIOEN
Gebruik deze zondag voor een verwendag: lekker aan de slag met scrubs, crèmes en oliën

19 OKTOBER: WASSENDE MAAN IN SCHORPIOEN NAAR BOOGSCHUTTER
Boogschutter staat in verbinding met de aderen en om die goed te reinigen is knoflook geweldig. Het zit vol anti-oxidanten, helpt vetten in de aderen te verminderen en is bloeddrukverlagend.

20 OKTOBER: WASSENDE MAAN IN BOOGSCHUTTER
Duik lekker vroeg onder de wol voor een reset.

21 OKTOBER: WASSENDE MAAN IN BOOGSCHUTTER NAAR STEENBOK

Een trucje om aan de maan te zien waar ze zich in de cyclus bevindt: als je van de maansikkel een P kunt maken is het première, Wassende Maan. Als je van de sikkel een D kunt maken, is het derrière: oftewel Afnemende Maan.

16 oktober is het Nieuwe Maan: tijd voor reflectie en het noteren van je intenties voor de komende maand. Wist je dat we een Moon Intentions Notebook hebben gemaakt? Deze is net als onze Mooncalendar afgezet met bladgoud.

Bron: Jetteke en Lieke van Lexmond | Beeld: Paul Bellaart

Laatste nieuws