Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dít is de echte reden waarom Niclas Castello niet op de foto wil

Niclas wil wel in beeld, maar heeft een goede reden om dit niet te doen.

Sylvie Meis

De wedding van Sylvie Meis en Niclas Castello leverde ontelbaar veel mooie beelden op. Zo zagen we Sylvie in vier(!) verschillende trouwjurken met haar kersverse husband aan haar arm. Niclas kwam niet full-face in beeld en dit heeft volgens Sylvie met juridische redenen te maken...

Niet in beeld

In gesprek met Grazia vertelt Sylvie alle ins and outs over haar sprookjeshuwelijk. Niclas, die op veel foto's van de wedding de andere kant op kijkt, wilde volgens verschillende media niet graag in beeld komen. Hij zou volgens verschillende geruchten niet graag in de spotlights staan. Volgens Sylvie is dit absoluut niet waar.

“Zeker niet, hij is heel trots op ons en hoe we er uitzien op foto’s. We hebben de mooiste trouwfoto’s samen, maar het is beter om deze niet te posten", vertelde Sylvie tijdens de presentatie van haar Vedder & Vedder X Sylvie collectie.

Duitse media

“Dat is een juridische keuze die we aan het begin van onze relatie samen hebben genomen. In Duitsland kun je alleen je privéleven beschermen als je je niet openlijk toont in je relatie, met je hele gezicht. Daaraan hebben we ons gehouden", vult Sylvie aan.

"Natuurlijk klom de paparazzi op elke auto en in elke boom die ze konden vinden, maar een rechter kijkt vooral naar wat je zelf doet om je privéleven te beschermen. Ik bescherm het privéleven van mijn echtgenoot door hem niet full-face op mijn Instagram te laten zien.” Aha!

Benieuwd naar meer? Het hele interview met Sylvie Meis lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Misschien ook voor jou:
Shocking: Sylvie Meis werd bedreigd op eigen wedding
Showbizz
  • Grazia (Jill Waas)
  • BSR