Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó scoor je deze maand een gratis ijsje bij FEBO

IJsliefhebbers opgelet! Op deze manier scoor je gratis ijs.

FEBO ijsje gratis

Scoor jij regelmatig bij FEBO een softijsje? Good to know, wij ook. Ondanks dat het softijs an sich al lekker genoeg is, kan een topping natuurlijk nooit kwaad. FEBO en De Ruijter sloten hun handen ineen en lanceerden onlangs een écht roomijsje met pure hagelslag. Love it.

Echte Ruijters

Dacht je dat hagelslag alleen goed smaakt op brood? FEBO en De Ruijter denken daar heel anders over. Met bijna 240 jaar aan gecombineerde ambacht, lanceren de twee icons het beste van twee werelden. Jawel, een heus roomijsje met hagelslag.

Het ijsje wordt door beide ketens de perfecte ijs-combinatie genoemd en wordt geserveerd in het classic ijsbekertje van FEBO. Dit willen we proeven.

Gratis ijs

Niemand minder dan de bekendste ruiter off all times Anky van Grunsven steelt de show in het bijbehorende reclamespotje. Zij scoort het ijsje in de FEBO Drive en dit doet – ja, echt – te paard.

Voel jij je als paarden- of ijsliefhebber wel aangesproken? Je kunt het ijsje vanaf vandaag proeven. Good to know: iedereen die net als Anky te paard door de FEBO Drive gaat, krijgt het ijsje helemaal gratis. Say what?!

Vanaf 29 september kan je naar FEBO om de nieuwe mix van vers roomijs met De Ruijter Royale Chocolade Hagel Extra Puur te proeven. Het ijsje is niet alleen verkrijgbaar bij de FEBO Drive’s en in de reguliere FEBO-vestigingen, maar ook te bestellen via Deliveroo, Thuisbezorgd of Ubereats.

Misschien ook voor jou:
Bewezen: van ontbijten met ijs word je slimmer
Lifestyle
  • FEBO x De Ruijter
  • BrunoPress