Love Islands Raphaella haalt uit naar Islander Fabiënne

Aiiii... De Islander laat niet zomaar over zich heen lopen.

In Love Island blijkt het maar weer: liefde gaat niet altijd over rozen. Zo was Islander Raphaella head over heels op Mattheüs, maar koos hij toch voor iemand anders. In gesprek met Grazia vertelt Raphaella openhartig over haar tijd in de villa én reageert ze op de pittige opmerkingen van Fabiënne. Aiii…

Hondje

Fabiënne en Raphaella waren tijdens hun verblijf in de Love Island-villa allesbehalve bff's. Fabiënne deed flink wat moeite om Mattheüs voor zich te winnen en haalde hierbij Raphaella's naam regelmatig door het slijk. Zo vertelde ze onder andere aan Mattheüs dat Raphaella als een hondje achter haar aan liep.

“Dat ik als een hondje achter Mattie aan liep, is niet waar. Ik denk dat iedereen kan beamen dat ik juist degene was die hem met iedereen liet praten. Soms sprak hij op een dag meer met Fab dan met mij, dus ik geloof niet dat ze geen kans heeft gekregen”, vertelt Raphaella.

Niet juist

Al gauw laat Raphaella weten dat Fabiënne volgens haar van de ene naar de andere jongen ging. Dit werd volgens Islander door de jongens niet echt gewaardeerd…

“Mattie koos toen voor mij, omdat ik wel loyaal en altijd eerlijk was. Fab zei ook steeds dingen tegen hem als: 'Je gaat geen goede tijd hebben met Raf.' Dat is natuurlijk niet de manier om een jongen voor je te winnen.” Hmmm….

Benieuwd naar meer? In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Raphaella. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL

Laatste nieuws