Temptation Island-verleidster Danique onherkenbaar na metamorfose

De redhead heeft afscheid genomen van haar felrode lokken.

Zeg je Temptation Island-verleidster Danique Hogguer, dan denk je aan haar korte fling met Donny Roelvink én – uiteraard – aan haar felrode lokken. De verleidster ging jarenlang door het leven als red head, maar bracht daar onlangs verandering in.

Blonde lokken

In het seizoen van Temptation Island VIPS wist Danique de mannen om haar vinger te winden met haar signature look – haar felrode haren. Inmiddels heeft Danique afscheid genomen van deze periode door haar kapsel in een totaal andere kleur te verven.

De rode lokken werden eerst ingeruild voor een pastelroze coupe, maar inmiddels is de verleidster all natural met haar blonde kapsel. En we moeten toegeven: het staat haar fantastisch!

Temptation Island: Love or Leave

Liefhebbers van het populaire tv-programma hoeven nog maar heel even geduld te hebben. De vernieuwde versie van Temptation Island komt er namelijk bijna aan!

In de vernieuwde versie van Temptation Island is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. De stellen geven elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De koppels zijn als het ware weer ‘single’ als ze aan dit avontuur beginnen.

De stellen worden van elkaar gescheiden en besteden hun tijd dus in aparte villa’s in het zonovergoten Italië. Die tijd brengen ze dan weer door met andere vrijgezellen.

Temptation Island: Love or Leave staat vanaf november op Videoland. In totaal zijn er dertien afleveringen. Het programma gaat van start met twee afleveringen en daarna verschijnt er wekelijks één nieuwe aflevering op Videoland. We can’t wait!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws